≡ Menu
Archilecture

Dit is waar het bij Archilecture om draait

Hey, hoe gaat het? Ik ben Joep van Os, oprichter en eigenaar van Archilecture, en als jij je ooit afvraagt:

  • “Hoe maak ik aantrekkelijke 3D presentaties van mijn ontwerp?”
  • “Hoe heb ik als (interieur) ontwerper meer te bieden?”
  • “Hoe ontwerp ik snel en eenvoudig in 3D?”
  • “Hoe maak ik mooie plaatjes met levensechte materialen en belichting?”

..Dan ben jij op de JUISTE plek!

Dit is hoe Archilecture jou helpt

Dit is de deal:

Ik geloof erin dat de slimme ondernemers die willen winnen in de huidige overvolle interieur- en ontwerpbusiness hun software volledig onder de knie MOETEN hebben.

Maar hoe doe je dit terwijl je je bedrijf runt, een fulltime baan hebt, je druk bent met je familie en vrienden?

In plaats van door tientallen boeken te bladeren, online honderden tutorials te bekijken, cursussen te volgen bij personen die zich ‘experts’ noemen…

… meld je aan voor Archilecture (het is gratis), en je krijgt BEWEZEN tactieken en methodieken van interieurontwerpers, architecten, en natuurlijk, van mij, Joep van Os.

En het beste van alles is dat ik alle informatie voor je filter, en je alleen dat laat zien wat ook echt werkt, en hoe je dit vervolgens zelf kunt toepassen binnen je bedrijf.

Dit omdat ik een passie heb voor ontwerpen in 3D en het leren van nieuwe tekentechnieken om deze vervolgens op te knippen in EENVOUDIGE TIPS & TRICKS waar jij vanaf vandaag van kunt profiteren.

Over Joep van Os

Joep van Os

Joep van Os

Op zijn eigen architectenbureau past Joep al jaren zijn eigen manier van tekenen en presenteren toe. Deze manier van aanpak zal je bevallen omdat deze zo effectief is.

Tijdens een 12 jaar lange studie (MTS, HTS en Academie van Bouwkunst) heeft hij met diverse tekensoftware werkmethodieken ontwikkeld die hij gebruikt om de mooiste plannen te ontwerpen.

Sketchup en Vectorworks zijn de 2 tools die hij dagelijks gebruikt vanwege het grote gebruiksgemak en de eenvoud waarmee hij zijn opdrachtgevers overtuigt van zijn ontwerpen. Deze software is bij uitstek geschikt om snel en eenvoudig goede presentaties te maken met duidelijk leesbare tekeningen. Dit zorgt direct voor enthousiaste opdrachtgevers en volledige betrokkenheid van alle partijen.

Als jij deze methodieken en tactieken ook wilt leren, is alles wat je hoeft te doen je mailadres rechts bovenaan in te vullen en op ‘Ontvang Updates!’ te klikken.